חיים

תביעת נזיקין נגד חברת החשמל

מתחת לאחד החדרים בדירתי יש חדר שנאים של חברת החשמל הפולט קרינה ,כתוצאה מכך קשה מאוד להשכיר את הדירה אנחנו מנסים למכור את הדירה כבר 3שנים ללא הצלחה ,וזאת אף לאחר שהפחתנו מעל ל300אלף שקלים במחיר ואף על פי שניסינו למזער את הנזק וביצענו בחדר האמור,מיסוך נגד הקרינה, שעלה לנו עשרות אלפי שקלים,האם ניתן לתבוע את חברת החשמל בגין הנזקים ועוגמת הנפש?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

חיים שלום, על מנת להעריך את סכויי התביעה יש לבחון מספר לא מבוטל של פרמטרים, כדוגמת עוצמת הקרינה, מיקום העמוד, סוג השנאי ועוד. בברכה, עו"ד פרץ