דודי מצליח

חוב בגין אי העברה שם

השכרתי חנות בשנים 2011 ועד סוף 2013, באותם שנים נקלעתי לחובות כבדים של מאות אלפי שקלים ולפיכך נאלצתי לעזוב את החנות, התקשרתי לחברת החשמל אך בגין חוב החברה לא הסכימה להחזיר את שם המונה לבעל יש לי אישור מעל החנות שמאשר את העזיבה של החנות, השבוע לאחר 5 שנים קיבלתי התרעה מעורך דין חיצוני של החברה על חוב של40000ש"ח, פניתי למשרד עורכי הדין , ומבחינתם החוב שלי,יש לציין שלא קיבלתי עד למכתב התרעה מחברת החשמל אף דרישת תשלום חוב,אף לא מכתב התרעה,העברתי את המסמכים הרלוונטיים ,המעידים על העזיבה אך לא מעניין אותם

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דודי שלום, ראשית אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל לצורך בדיקת תלונתך. ככל ותענה בסירוב, אתה מוזמן ליצור עימי קשר לבדיקה מעמיקה יותר של עניינך. בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ 09-3731000