שולי

חיוב בגין צריכת חשמל שנים קודמות בטענה שמונה לא היה תקין

קיבלנו חשבון חשמל בסך 30,000 ש"ח לפני כחודש, לחשבון היה מצורף מכתב שחברת החשמל החליפה לנו את המונה כי המונה הקודם לא היה תקין, קיבלנו חשבון חשמל אחרון ע"ס 2,600 שח ולא הבנו כיצד זה יכול להיות. אנחנו זוג בלבד שחיים בבית, הילדים לא גרים בבית, אחת חיה בחו"ל ואחד נשוי. בבירור שעשינו מולם הובהר לנו שהמונה הוחלף באותו חודש ובהתאם לחשבון חשמל זה נתנו קביעה רטרואקטיבית משנת 2015 על פי חשבון זה. ראשית זה לא נורמלי לקבל חשבון כזה, המונה החדש לא תקין. איך יכול להיות שקיבלנו כזה חשבון גדול? בעלי נכה צה"ל שנינו עובדים כל היום, אני גרה בדרום אבל שנינו עובדים במרכז. בחורף יש לי הסקה בבית שמופעלת על סולר, מדוע חייבו אותי צריכה כזו גם בחודשי החורף רטרואקטיבית? אין עם מי לדבר. יותר מכך, שלחו לנו שבועיים אח"כ הודעת אתראה לפני ניתוק. אין לנו מושג מה עושים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שולי שלום, בהמשך לשאלתך ולשיחתנו הטלפונית, ולאור העובדה שפנית לגורמים בחברת החשמל ומחוצה, אמליץ לך להמתין למענה מאותם גורמים ולאחר מכן לכלכל את צעדייך. בברכה, עו"ד פרץ