שרון ומני פרנקו

קבלת חיוב חשמל מופרז עקב אי קריאת מונה בעקבות החלפת מונים חכמים

קבלת מכתב מעורך דין שמייצג את חברת החשמל בגין תשלום של 12.5000 שח סכום נובע בעקבות החלפת המונים שהחברה ביצעה תוך כדי המשכנו לקבל חשבונות על סכומים קטנים ולא הגיונים התרענו בפניהם עשרות פעמים והתשובה הייתה יהיה בסדר הכל בסדר זה בטיפול והנה מכתב מעורך דין הגיע ואנחנו בלחץולא לא יודעים איך להתמודד עם גוף גדול כזה זקוקים אנו ליעוץ דחוף בתודה שרון ומני פרנקו

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שרון ומני שלום, ממליץ לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל לצורך בדיקה מעמיקה יותר של טענותיכם. על פניו נראה כי תצטרכו לשלם את הסך האמור, אך תוכלו לדרוש לפרוס את החוב לתשלומים ללא ריבית. בברכה, עו"ד פרץ