יוסף

קרינה מגנטית גבוהה מתאורת רחוב

חברת החשמל כבר היתה ובדקה את תאורת הרחוב והגיעה למסכנה שהיא גבוהה וגם כי יש בעית תשתית וחיבורים לא נכונים. מאז הכול זוחל באים עושים משהוא לא עוזר או נהיה גרוע יותר. העניין נימשך כבר כ 5 שנים וכבר נימאס.ניראה שכול פעם שעושים חצי עבודה. כול ערב אנחנו מיתרחקים מהצד בו יש את הבעיה אבל כך קשה לחיות

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יוסף שלום, ממליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת חשמל לצורך בדיקת טענותיך לעומק. בפנייתך אליהם, תדרוש הגעה של מעבדת קרינה לצורך בחינת כמות הקרינה. בברכה, עו"ד פרץ