יעקב

חברת חשמל מחייבת אותי עבור כבל מרכזי שנותק

במהלך החלפת ריצוף בבית, נפל החשמל באיזור ומכך התברר שיש כבל מרכזי שעובר מתחת לריצוף ופגעתי בו. עכשיו חברת החשמל מחייבת אותי בכמה אלפי שקלים . האם יש להם אפשרות לחייב אותי? בעוד שאין שום מקום שבו יכולתי לברר שכבל מרכזי עובר בתוך הבית מתחת לריצוף. וכן, אין שום סיבה שאברר זאת. מכוון שכל החשמל בבית עובר בקירות בלבד!

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יעקב שלום, למיטב ידיעתי, יש המון בתים בארצנו, שכבלי חשמל עוברים מתחת לריצוף הבית. המדובר בבתים משותפים שנבנו לפני שנות ה70. במקרה של נזק, חברת החשמל רשאית לדרוש ממך פיצוי כאמור. בברכה, עו"ד פרץ