נועם

הפרשת מונה חשמל למחסן בבניין משותף

יש לי מחסן בבניין משותף שבו הועד דרשו שאנתק את החשמל שבו שמוזן מהחשמל של הבניין ורציתי לדעת האם יש אפשרות להפריד מונים כך שלא אהיה תלוי בהם. מצד שני- אם אני משלם ועד האם אני רשאי להשתמש בחשמל בניגוד לרצונם ?!?!? מדובר במחסן שבבעלות פרטית בטאבו שנבנה כדין בבניית הבניין לפני כ-36 שנים ומשולמת עליו ארנונה כדין

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

נועם שלום, באשר לשאלתך הראשונה, יש לבדוק זאת באזור חברת החשמל הקרוב למקום מגוריך. באשר לשאלתך השנייה, אנא פנה לפורום בתים משותפים. בברכה, עו"ד פרץ