אנה דוידי

גנבת חשמל ע"י גורם שלישי

נגנב חשמל ע"י גורם שלישי.חברת החשמל יודעת וכנל גם המשטרה.אך לא נעשה דבר.השעון נמצא מול דלת של הגנב( עבריין ידוע) .חברת החשמל מסרבת לעשות משהו בנדון.כבר שילמנו חוב שנוצר מצד ג שחיבר 3 דירות אלינו.וכרגע יש עוד חוב שחברת החשמל מחייבת אותנו לשלם למרות שיודעים שזה לא שלנו .הצריכה שלנו לא תואמת בכלל לצריכה שמאז העברת ארון החשמל( הגנבה שנעשתה) שלחנו מכתבים ונענענו בשלילה לגבי הטענות מעבירים אותנו ככדור פינג פונג מחברת החשמל למישטרה...מצב של חוסר אונים מול פשע שחוגג+ תשלום מופרך

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אנה שלום, ממליץ לך בשלב הראשוני, לפנות לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל וזאת לצורך קבלת תגובה רשמית שנבדקה בפועל. לאחר קבלת ממצאי הבדיקה, אוכל להשיבך עניינית. בברכה, עו"ד פרץ