adi

דרישה לתשלום חיוב בגין נזק שאני גרמתי

היי, לפני זמן מה פגעתי בכבל חשמל שהיה בחצר שלי. יש לציין שגובה הכבל באדמה הוא בערך 40 ס"מ לכל היותר בתוך האדמה - וככה גם הם השאירו אותו - חשוף לכל. עובדי חברת החשמל עבדו לא מעט זמן, אבל בעיקר בגלל שאינם ידעו למפות את החיבורים,איפה לנתק את החשמל וכדומה. כלומר, רוב הזמן בוזבז על מפות וחוסר ידע שלהם על המיקום של הארונות/איפה עובר הכבל. חויבתי בסכום קצת לא הוגן ולא הגיוני לדעתי(4700 שקל) הרי אין לי אופציה אחרת אלא לבחור בהם לתקן את הבעיה. האם זה נשמע סביר? האם יש למי לפנות אם זה? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

עדי שלום, אמליץ לך לפנות לרשות החשמל לצורך בדיקת החיוב. בהצלחה, עו"ד פרץ