רזיאל חממי

הזזת עמוד חשמל משטח פרטי

שלום, ברשותי מגרש פרטי ובו עמוד חשמל עם שנאי מתח גבוה ופילר חשמל אליו חיברו כעת שכונה שלמה. לאחר בקשות חוזרות להזזת העמוד הציגו לי תכנית ישנה מ 1997 בה מאשר המנהל האזרחי להציב את העמוד אך התכנית אינה תואמת את המציאות כיום והעמוד מוקם לא לפיה. אשמח לייעוץ

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

רזיאל שלום, מדובר בביעה מוכרת, אך מורכבת. יש לבחון היבטים רבים, כדוגמת האישורים המצויים ברשות חברת החשמל בדבר התקנת העמוד, מרחקי העמוד מקווי הבניין, קרינה וכד'. בחינת הזזת העמוד, תלויה באמור לעיל ודורשת בחינה ייסודית. בברכה, עו"ד פרץ