ליאת גרין

עיוות קריאת מונה וטענה שקרית

שלום, למונה שלנו נעשתה קריאת הערכה במשך כ5 שנים. בקריאת המונה שנעשתה סוף סוף יש הפרש של 55000 ואט פחות. חברת החשמל שלחה המון נציגים לבדוק כי היא חשבה שאנו מרמים וזה כבר 3 חודשים שהם מושכים את העניין. לבסוף הגיע מישהו עם מעבדה ניידת וראה שאכן אין בעיה במונה אך אמר שכזה הפרש פחות לא ראה מימיו ושזה באמת הרבה. עכשיו הם טוענים שהמונה התאפס והתחיל מחדש (מה שכמובן לא נכון בצריכה מועטה כמו שלנו וגם אם זה היה המצב לא היו מושכים ומכחישים כל כך הרבה זמן ומביאים את כל נבודקים) במקום זה שהם חייבים לנו כסף.כמובן שזה עיוות של האמת כדי לא לשלם את ההפרש הגבוה.כל השיחות והביקורים וכל מה שנאמר לנו מוקלט. אודה לחוות דעתך איך ניתן להלחם בעוול הזה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ליאת שלום, מומלץ לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל בעניין זה. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ