משה

נזק למחשב ככול הנראה עקב הפסקת חשמל רגילה או חולפת

פניתי לחח"י עקב תקלה במחשב של הבן שנגרמה עקב הפסקת חשמל. טכנאי מעבדת המחשבים בחן את התקלה ולדבריו תקלה זו נבעה עקב הפסת חשמל. הוא כמובן הכין מסמך בחתימתו. חח"י מבקשת ממני פרטים של תאריך האירוע? מהיכן אאני אמור לזכור את תאריך האירוע? אני זוכר שהדבר אירע לפני כחודשיים בעת הסופה שהיתה מה אתה מציע? מהיכן ניתן למצוא את המידע על הפסקת חשמל חולפת וכו'?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

משה שלום, ניתן להעביר לחברת החשמל גם תאריך משוער בין שתי תקופות. בהצלחה, עו"ד פרץ