אור

המשך השאלה הקודמת:חברת חשמל

מבקשת להוסיף לשאלה קודמתף הטכנאי בדק במונה הדיגיטלי ולא דיבר על זיכוי אבל אחרי שהלך וחזר לאחר 5 דקות עם מכשיר ,בדק מתחת לפלומבות ורק אז ידע להגיד שמגיע זיכוי 7000 קילוואט חשמל,כי חשב שנגענו בפלומבות ,הוריד אותן בדק עם מכשיר ושם פלומבות חדשות, בקריאה עילית של מונה דיגיטאלי תלת פאזי לא רואים זיכוי ואילו בקריאה תחתית מתחת לפלומבות כן רואים שמגיע זיכוי וגם צדק כשאמר שהיו הערכות רבות גבוהות, מה לעשות כי חברת חשמל מתכחשת לדברי הטכנאי וטוענת שהקריאות שלו מראות שלא מגיע זיכוי ומתעלמת מהבקשה לי לשלוח אלי קבצים של הקריאות שלו למייל ,נא עזרתך ,הבעל נפטר לפני שנה ולמרות המצב שילמתי אלפי שקלים לחברת חשמל שלא בצדק. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אור שלום, אני ממליץ לך בעניינך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל. ניתן לעשות כן, באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ

אור

בס"ד תודה לך עו"ד פרץ ,בהתאם לעצתך בפורום - הגשתי תלונה באמצעות האתר לנציבות תלונות הציבור של חברת חשמל , התלונה טופלה תוך פחות מיממה לשביעות רצוני. יישר כח ,אור

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שמחתי לעזור!