מנהלי הפורום
בס"ד נציגת גביה שקיבלה את תלונתי לנציב תלונות ציבור התקשרה שיש שיק זיכוי אך כשהגעתי היום התכחשו לתוכן השיחה הזו ונאמר לי שלא מגיע לי אלא חייבת לשלם .
בס"ד לאור הנחייתך פניתי לנציב תלונות הציבור,התלונה הועברה לנציגת גביה ברחובות שהתקשרה אלי לקבל שיק ואפילו נתנה מס' פקס לשלוח לה צו ירושה ת"ז ותעודת פטירה, היום ,לאחר 5 ימים הגעתי לקבל את השיק ולתקן הסכום שצויין - נאמר לי שלא מגיע לי שיק ושלא נאמר לי כך ושהנציגה עסוקה ולא יכולה לדבר איתי,לא נמסרו לי קריאות המונה של הטכנאי,הנציגה רשמה עבורי וכשרציתי לקחת היא זרקה את הקריאות לפח בטענה שזה שלה ונכתב בשבילה ... כאילו שאין לה במחשב את קריאות הטכנאי, נתון שנעלם ממני עד היום , היא טענה שאין כל משמעות לקריאות של המונה הדיגיטאלי (חלק עליון) ולסרטונים שלי עד היום אלא רק לגשש - המכשיר של הטכנאי . אם כן - מדוע הסתמכו במשך שנים רק על קריאות המונה לפי מה שנראה בחלק העליון ולא מתחת לפלומבות? תמוה, רוצה שהצדק ייעשה ושיחזירו לי את הכסף שמגיע לי. יתכן ויש מקום לתביעה ייצוגית...(ואולי להחזר כספי לאורך שנים הואיל והיתה פעילות כל השנים), אודה מראש, אפרת ,אשמח לשלוח קובץ מפורט אם תציין כתבות מייל .בתודה .להזכירך, הטכנאי אמר שמגיע לי 7000 קילוואט זיכוי .