אושרי חכמון

עמידה בלוחות זמנים חברת חשמל

שולם עבור הטמנת קו מתח עליון - סכום לא מבוטללטובת הטמנת קו מול בניין שיבנה, ניתנו כל האישורים מצידי ( בעל הקרקע) וקיבלתי אישור מחברת חשמל על התחלת טיפול ולוחות זמנים לביצוע כשנה על פי הצהרתם , עברה למעלה משנה וחצי והם טוענים כי העיריה לא נתנה אישור לעבודות , מבדיקתי העיריה לא קיבלה בקשה מחברת החשמל לביצוע העבודות . העניין מעקב את הקמת הבניין וכו. הנזק ניתן להוכחה . השאלה היא האם אי עמידה של חברת החשמל בלוחות הזמנים אותה היא מפרסמת ללקוח ניתנים לאכיפה ע"י איזשהו גורם ? והאים ניתן לתבוע פיצויים עקב כך ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אושרי שלום, לפני הגשת תביעה, ברר מול נציבות תלונות הציבור בחברת החשמל מה הלו"ז בעניינך. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל . בברכה, עו"ד פרץ