שאול

מערכת סולרית ירידה בתפוקה

שלום על גג המפעל שלנו יש מערכת סולרית 55KW בחודשים האחרונים ישנה ירידה בתפוקה מהנדס חשמל שבדק ,אמר שזה נובע ממתח גבוה מידי שמגיע למערכת הוא פנה אל חברת החשמל והם אומרים שייטפלו.בפועל,כבר הרבה חודשים שלא מטפלים. מה אפשר לעשות והאם אפשר לתבוע את הנזקים הכספיים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שאול שלום, אמליץ לך לפנות בשלב זה, לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל. ניתן לעשות כן גם באמצעות האתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ