אורן

דרישת תשלום רטרואקטיבית

חברת חשמל מצאה פגם במונה החשמל (בית שכור) הפגם ככל הנראה היה טרם תקופתי. לפני מספר חודשים הותקן מונה חדש וקיבלתי חשבון השלמות רטרואקטיבי ע״ס 20,000 ש״ח. יש לציין שבמהלך השנתיים האחרונות חלו שינויים רבים בבית כמו כן המשפחה התרחבה וכו.. אין כל קשר בין הצריכה היום לבין הצריכה שהיתה לפני שנתיים.. כיום אני ניצב בפני דרישת תשלום ע״ס 20 אלף ש״ח ואיומים חוזרים ונישנים לניתוק החשמל במידה ולא אשלם מיד. לא יודע כיצד לפעול..

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אורן שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. לידיעתך, חברת החשמל רשאית לגבות סוכמים אשר מגיעים לה אשר נובעים כתוצאה משימוש בלתי חוקי בחשמל, גם אם אתה לא חיבלת במונה, אך "נהנת" באופן עקיף מרישום לא מדויק של צריכת החשמל בביתך. שבוע טוב, עו"ד פרץ