מיתר אוקנין

העברת בעלות לחשבון חשמל ללא אישור

אדם זר פנה לחברת החשמל ושינה את פרטי החשבון שלו לפרטים שלי (ללא אישורי כמובן). הוא לא שילם חשמל שנתיים וכרגע יש חוב של 17 אלף שח על השם שלי. האם ניתן לתבוע את חברת החשמל על כך? על רשלנות בשימוש בנתונים אישיים או משהו בסגנון. בכל מקרה אגיש תלונה במשטרה ואדאג שהחוב יחזור להיות עם שמו של העבריין.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מיתר שלום, אמליץ לך בעניינך לפנות לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בהצלחה, עו"ד פרץ