יוסי הוניגסברג

הוזזת כבל חשמלי שמחובר לבנין שלי

קניתי דירה לפני כ9 חודשים וכשאני בא לשפץ ולהרחיב אני מגלה שחברת חשמל חברה לי לבנין מעל החלון כבל חשמלי, הכבל מחובר לבנין שלי בעוד והוא אינו מעביר שום חשמל לבנין שלי אלא לבנין אחר, חברת החשמל במקום להציב עמוד חשמל תקני היא חסכה בעמודים ופשוט חברה את הכבל לבנין ללא כל אישור, הכבל עובר צמוד לחלון המטבח שלי וממש שומעים שם רעש של חשמל, כשביקשתי מחברת חשמל להוזיז את הכבל הם דרשו 12 אלף שח! יש מה לעשות בנידון מבחינה משפטית???

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יוסי שלום, ממליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ