מאיר

תבעת נזקין חברת החשמל

אני בעל עסק מאפייה במרכז הארץ בירושלים ונפל לי החשמל, בזמן הזה כל החדרי הקפאה וקירור הפסיקו לעבוד וכל הסחורה שלי שמספיקה לשלושה ימים הלכה לפח, וזה בלי לדבר על כך שאנשים לא יכלו לקנות עקב ההפסקה, כולל עובדים שהפסיקו את עבודתם ועוד תנורים שהיו בזמן פעולה וגם הכל הלך לו. חשוב לציין שזה קרה לכל הרחוב המרכזי בירושלים המלך ג'ורג

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מאיר שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל ולצרף את מלוא האסמכתאות בגין הנזק. תוכל לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ