לירון

חיוב שגוי בתעריף עסקי

במשך 14 שנים חברת חשמל מחייבת אותי בתעריף עסקי, זאת למרות שמדובר במקום מגורי. החודש הגיע אלי מפקח של חברת חשמל שבדק ומצא שאכן אני צריכה להיות מחוייבת בתעריף ביתי. פניתי לחברת חשמל בבקשה לזיכוי (שכן התעריף העסקי הוא יקר יותר מהתעריף הביתי) וקיבלתי תשובה שניתן לזכות אותי רק על 7 שנים. לא נשמע לי סביר שיזכו אותי רק על מחצית מהתקופה, מה דעתך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

לירון שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ

עינב פרינץ

וואי, אני בדיוק עם אותו סיפור. לי דווקא אמרו שהייתי צריכה לשים לב לחשבונית ולפיכך אקבל זיכוי רק על שלושת החודשים האחרונים.... פניתי לפניות הציבור של ח"ח, ולאמון הציבור