הלון עמאד

חוב בחברת חשמל.בחיפה

לבת שלי יש מסעדה בחיפה ונקלעה למצב קשה .עם חוב של 22000 שקל בערך .איימו מחברת החשמל שינתקו אותה מהחשמל.בקשה להסדיר את החוב בתשלומים שבועיים של 500 שקל לשבוע כאילו 2000 שקל לחודש. באמצעות שוברים או שיתקינו שעון עם תשלום מראש (שעון נטען) לפי חוק להוריד כל פעם 20% מהסכום עבור החוב.אך סירבו.האם ניתן לטפל בזה וכמה עולה הטיבול. מספר פלאפון לחזרה 0505834134

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

הלון שלום, ממליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ