יוחנן

שליחת חשבון לא תקין. בגלל שהם העריכו פחות או יותר כמה החשבון שלי יצא, ואז אחרי חודשיים הוסיפו 2600שח

הייתי גר בדירת שותפים במושבה כנרת שלמנו חשבונות בזמן, החוזה שלנו נגמר ב1/10/19 ב21/9/19 קיבלתי חשבונית על סך 500 שח דיברתי איתם כמה פעמים בטלפון לברר שזה החוב היחיד שנאר לי הם אמרו לי שכן זה החוב היחיד שלך. היום ב11/12/19 דיברתי איתם ונדהמתי לגלות שהחוב שלי הוא 2800 שח במקום 500 הם אמרו לי שהם עשו אז "הערכת מצב" ושלחו לי חשבונית "מעודכנת" על סך 2800 שח האם יש לי איך לצאת נגדם בהליך מישפטי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יוחנן שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. בהצלחה, עו"ד פרץ