משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות נגד חברת חשמלשליחת חשבון לא תקין. בגלל שהם העריכו פחות או יותר כמה החשבון שלי יצא, ואז אחרי חודשיים הוסיפו 2600שח

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

שליחת חשבון לא תקין. בגלל שהם העריכו פחות או יותר כמה החשבון שלי יצא, ואז אחרי חודשיים הוסיפו 2600שח

יוח
יוחנן

הייתי גר בדירת שותפים במושבה כנרת שלמנו חשבונות בזמן, החוזה שלנו נגמר ב1/10/19 ב21/9/19 קיבלתי חשבונית על סך 500 שח דיברתי איתם כמה פעמים בטלפון לברר שזה החוב היחיד שנאר לי הם אמרו לי שכן זה החוב היחיד שלך. היום ב11/12/19 דיברתי איתם ונדהמתי לגלות שהחוב שלי הוא 2800 שח במקום 500 הם אמרו לי שהם עשו אז "הערכת מצב" ושלחו לי חשבונית "מעודכנת" על סך 2800 שח האם יש לי איך לצאת נגדם בהליך מישפטי?

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ(נכתב ע"י: יוחנן)

יוחנן שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. בהצלחה, עו"ד פרץ