סמיר כיואן

מרכזיית בזק תת קרקעית

באדמה הפרטית שלי ובמרחק 2 מטר והכניסה לבית שלי ( יש היתרים ) ישנה עמדת בזק תת קרקעית ענקים ומרכזית שמשרתת מספק מכובד מאוד של תושבים , ולי אין תשתית בזק בכלל למרות מרחק הממרכזיה התת קרקעית הינו 2 מטר בלבד , האם אפשר לתבוע פיצויים שהמרכזייה באדמה עשרות שנים ? אני לא יכול לסדר את הגינה שלי בגלל המרכזיה , האם אפשר להורידה? והעתיקה ? האם אשפר לדקוש ולחייב תשתית בביתי ?? האם בכלל יש אפשרות למסע ומתן עם החברה ? ואם כן מה אני דרוש לעשות כדי להיות זוכה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

סמיר שלום, אינני מכיר את הדין החל על מרכזיות בזק (הפורום עוסק בתביעות נגד חברת החשמל). בהצלחה, עו"ד פרץ