הודה הודה

ניתוק מחברת החשמל וחוב של שוכרים חדשים בדירה על שמי

עברתי דירה וביקשתי ניתוק מחברת החשמל כבר באותו יום לפני שהיו שוכרים בדירה אך חברת החשמל חייבה אותי על חודשיים אחרי שעזבתי את הדירה ואני נמצאתי כבר בתאריכים האלה בדירה אחרת. שלחתי חוזה שכירות והודעתי שיש לי הקלטות על בקשת ניתוק. השאלה מה החוק האומר? ואם החוק לצידי במקרה זה? האם אני חייבת לשלם על חודשיים שלא שהיתי בהם בדירה וחברת החשמל יודעת את הפרטים של השוכרים החדשים כי הם הזכירו את זה בפניי . ואם השוכרים לא מוכנים להצהיר זאת? אין לי מושג מי הם השוכרים כי יצאתי לפני שנכנסו. תודה מראש המייל שלי houda2@walla.com

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

הודה שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ