דבי טורנק

ניתוק חשמל עקב טעות שלהם

שלום, ניתקו אותי ועוד 2 דיירים בבניין (דירות מקושרות) מהחשמל שלנו למשך יום שלם עקב אי הבנה מצד חברת החשמל בקריאת התיק שלנו בנוגע לדיווח תקינות לוח החשמל. לא ראו שאכן דיווחנו תקינות וניתקו. לאחר סחור סחור מולם הם הודו בטעות ושלחו מישהו שיחבר אותנו. יש לי תיעודים על כך ואשמח לעזרה בהליכים משפטיים

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דבי שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ