יואב כהן

אספקת מתחים גבוהים (מעל התקן) ברשת החשמל

שלום רב, אני מתגורר במושב אביגדור וברשותי כבר כמה שנים מערכות סולאריות לייצור חשמל. לאחרונה הוספתי עוד מערכת ומאז חברת חשמל מספקת לי מתחים גבוהים דבר הגורם לשיבוש עבודת הממירים ובכך אני לא מייצר חשמל דבר הגורם לי להפסדים גדולים. פנייתי הראשונה לח"ח היתה לפני חודש וחצי ועדיין לא תוקנה התקלה אצלהם. האם אני יכול לתבוע ולדרוש החזרים עבור כל ההפסדים שנגרמו לי עקב השיבושים? תודה יואב כהן

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יואב שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ