טל....

העתקת נקודת מוני חשמל

שלום. קניתי דירה לא מזמן,הדירה היא עם כניסה פרטית(לא בניין) שדרה של דירות עם כניסות פרטיות ושכן מעל שגם לו כניסה פרטית... עכשיו בגלל שאין בניין או מקום מסןדר למונים המונה חשמל נמצא בחצר הפרטית שלי ... הבעייה היא שהמונה חשמל בחצר שלי הוא עבור השכנים שמצדדי ומעליי.. (סהכ 6 מונים בחצר כולל לדירה שלי)... הדיירת שקניתי ממנה את הדירה התלוננה לפני מספר חודשים לחברת החשמל בבקשה להעתיק את המוני חשמל אל מחוץ לדירה-לא קיבלה תשובה...(זה גם תופס שטח,גם לא נוח וגם מצריך ממני לכתוב עבור 5 דיירים נוספים את המספר שעל המונה שלהם שנמצא אצלי בחצר.. דבר לא נוח ולא הגיוני ... האם יש משהו לעשות בנידון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

טל שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ