שאול כהן

ירידה בתפוקה של מערכת סולרית כתוצאה ממתח גבוה בסוף השבוע

יש לי מערכת סולרית באיזור תעשיה ובשנתיים האחרונות -בימי שישי ושבת- יש ירידה משמעותית בתפוקה מכיוון שאין פעילות מפעלים בימים אלו וזה מעלה את המתח.ומונע מהמערכת שלי לייצר לאחר מס' פניות לחברת החשמל קיבלתי תגובה האומרת כי בחוזה איתם כתוב שהם לא אחראים לכל נפילות מתח. לדעתי הדבר לא כולל בעייות מתח מסוג זה כיוון שהן קבועות וברות תיקון והראיה שמדובר רק על התקופה האחרונה. לדעתי לא לכך מתייחס החוזה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שאול שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ