איציק

עמוד חשמל עם שנאי מול בניין מגורים

בדירה שרכשתי יש עמוד חשמל עם שנאי ממש מול חזית הבניין יש לציין שעמוד החשמל היה קיים לפני הקמת הבניין איך יתכן הקבלן קיבל קיבל היתר לבנות בניין מול עמוד חשמל כ 4מטר מול חזית הבניין פיניתי לחברת חשמל לפני כשנה והם השיבו תשובה שזה עומד בתקנים הבינלאומיים בכל הנושא של קרינה בלתי ממיינת בקיצור ניפנפו אותנו שאלתי מה הסיכויים שחברת החשמל תזיז את העמוד או תטמין את השנאי באדמה האם המשרד לאיכות הסביבה יכול לעזור במצב שכזה ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

איציק שלום, תחילה אמליץ לך בעניינך לפנות לנציבות תלונות הציבור ולהזמין ניידת בדיקת קרינה במקום מגוריך. ממליץ גם במקביל לבדוק קרינה ע"י גורם מטעמך - ולבחון את רמות הקרינה. מנסיוני פנייה למשרד לאיכות הסביבה, לא בהכרח תעזור לך. בברכה, עו"ד פרץ