עמית ה.

עיכוב של 15 חודשים בחיבור לרשת החשמל

אשתדל בקצרה. בחודש מרץ 2019 הזמנתי חיבור חשמל ועד למועד זה (15 חודשים) טרם חוברתי לרשת החשמל והעבודות אף לא החלו. תחילת העיכוב בחברת חשמל שטענו כי שלב התכנון לא החל בגלל שלא שילמתי מקדמה אשר לא הופקה מעולם. לאחר שסוף סוף הצלחתי לתפוס אותם טלפונית (חודשים שהם לא עונים ומוקד 103 לא יודע לתת מענה) הם הפיקו לי חשבונית בחודש דצמבר 2019 אשר שולמה מיידית כמו גם יתרת התשלום חודשיים לאחר מכן. כעת חברת החשמל טוענת שהמועצה המקומית לא מאשרת להם את העבודות כפי שתוכננו. המועצה המקומית טוענת מנגד שהציעו פתרונות אשר לא מקובלים על חברת חשמל. הפרוייקט שלי (בית וצימרים) מוכנים לאכלוס וכל יום שעובר אני מדמם פיננסית ותקוע בשל אי חיבור הפרוייקט לחשמל. מחד, ההתקשרות שלי היא מול חברת חשמל אך לקידום האינטרנס שלי פניתי באופן ישיר למועצה והתנהלותם מבישה (החל ממהנדס המועצה שלא עונה לשיחות ונותן למנהל המשק לטפל בנושא, ייתכן שסיום כהונתו הקרוב משפיע על המוטביציה שלו) ועד לראש המועצה שלא מוכן להפגש. מה ניתן לעשות והאם יש לי עילה לתביעה על הנזקים שנגרמו ויגרמו לי? כמו כן האם הנתבעת היא חברת חשמל או גם המועצה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

עמית שלום, אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל לצורך בחינת טענותיך. בברכה, עו"ד פרץ