אלצ`קו

חוב בחשבון חשמל של דייר יוצא

אנחנו חברה מה זה קל בע"מ שמתמחה בעזרה לאנשים בעת מעבר דירה לעשות העברת חשבונות חשמל, גז, מים, וארנונה. בנוגע לחשבון החשמל, כל פעם אנחנו נתקלים במצב שבו כשהדייר היוצא השאיר חוב בנכס, חברת החשמל בהתחלה אומרת שלא ניתן להעביר את חשבון החשמל בגלל שקיים חוב. אנחנו כבר יודעים להגיד להם שזאת האחריות שלהם לגבות את החוב מבעל החוב ולא של הדייר הנכנס. האם יש לך עצה משפטית או איזה שהוא משפט מפתח שיעזור לנו לעזור לאנשים שנכנסים לדירה שבה הדייר היוצא אישי רחוב? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אלצ'קו שלום, האחריות היא אכן של חברת החשמל. אנני מכיר משפט קסם שיכול לפתור את הבעיה להבא. בברכה, עו"ד פרץ