צביה פרנקפורט

תקנת רשות החשמל מבטלת את חוק החשמל?

בוקר אור הנחיות מנהל מינהל החשמל להתקנת מיתקן פוטו-וולטאי, תשע"ט - 2019 מבטלות את חוק החשמל (תקנות החשמל (התקנת מתקן פוטו-וולטאי), התשע"ד-2014)? כן, בבקשה ציטוט החוק המאשר שהנחיה של מנהל מינהל החשמל מבטלת את החוק. השאלה התעוררה לעניין אין או יש חובת התקנת מגן מפגיעת ברק/ים למערכת ביתית לייצור חשמל. על גג ביתי הותקנה מערכת להפקת כ 13.5 קוט"ש מ-33 קולטים. בתודה לתשובתך. צביה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

צביה שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

צביה שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ

צביה פרנקפורט

תודה שי, פניתי ועכשיו שאקבל תשובה חופשיה מפניות ועניינית.