דוד כהן

חברת החשמל העבירה כבל ראשי של הבניין ליד - בתוך הבית שלי ובשיפוץ שעשיתי הכבל נחתך ונגרם נזק

שלום רב במהלך השיפוץ שעשיתי בדירתי שהיא בבנין ישן כ 50 שנה הרסתי את כל הדירה הישנה והחלפתי הכל חדש . במהלך השיפוץ נחתך כבל שהיה מונח על הריצפה של הבית שלי מתחת לריצוף הישן וכשהחלפנו את הריצוף הוא התגלה ונקרע . מסתבר שזה כבל ראשי של הבניין ליד שמשום מה עובר אצלי בתוך הבית ואני גר בקומה אחרונה לא ראשונה לא היה ניתן לעלות על הדעת שזה כבל ראשי חי . בפועל כל הבניין השני ניזוק בצורה חמורה מזגנים מקררים תנורים מיקרוגלים טלוויזיות מנורות - נשרפו ,וכו וכו האם ניתן לתבוע את חברת החשמל בנזקים האם מותר להם להעביר חשמל בתוך הבית שלי חוץ מזה האם אני יכול לחייב אותם שיוציאו את הכבל מהדירה כי זה קרינה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דוד שלום, בעבר, ובהתאם לתקן, חברת החשמל היתה רשאית להתקין כבלים מתחת לריצוף דירות. באשר לנזק והפיצוי ממליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ