אושרית

חשבון חשמל לא הגיוני

שלום, הוריי קיבלו היום חשבון חשמל לתקופת יוני-יולי 2020 ולהפתעתם ובהשוואה לאותם חודשים אשתקד אחרי בדיקה (כולל כמה חודשים אחורה בשנה זו) החשבון הכפיל את עצמו. השאלה היא איך תיתכן הקפיצה בסכום לתשלום כשהצריכה היא לא השתנתה ואין מכשיר חשמלי שהתווסף ועלול לגרום לעלייה בסכום לתשלום. תודה מראש, אושרית

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אושרית שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ