עמית שטרנברג

כבל שעובר מעל שטח פרטי

אני גר בבית דו משפחתי, גוש וחלקה אחת, מעבר החשמל לשני היחידות עובר במגרש שלי בכבל חיצוני , כיום ביצעתי פילר חשמל חדש , כך שהחשמל לביתי עובר באדמה אך של השכן, הדו שלי ,עובר בשטח שלי בכבל גלוי עליון , גם קופסת התחברות חשמל שלו נמצאת על ביתי. האם ניתן לחייב את חברת החשמל להעביר את הכבל החיצוני בתחום השטח של השכן וגם את ההתחברות לביתו? האם זה חוקי שעובר הכבל החשמל של שכני בתחום המגרש שלי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

עמית שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ