פארה נז

מי חייב בתשלום חוב לחברת החשמל

שלום משכירה חנות , לפני כמה ימים הגיעו לנתק את החשמל מדובר בחוב מלפני שנה וחצי של השוכר הקודם אציין שלא נשלח שום מכתב או התראה, מצטבר שהשוכר הקודם נותק בגין אי תשלום ואז התחבר באופן פירטי . נאלצתי לשלם את החוב על סך 15000 כדי לא לפגוע בעבודה של השוכר החדש. מה עושים במצב הזה ? יש מקום לתבוע את חברת החשמל על כך שלא מצאו את הדין עם השוכר הקודם? תודה פארה נז

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

פארה שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ