מנשה ובלה

" תשלום קבוע " חיוב של אלפי שקלים "כהפרשים"

שלום רב בחודשים האחרונים אני מקבל חיוב בסך מאות שקלים ואף ואלפי שקלים בחיוב הדו חודשי. יש פרוט לסעיף ובו חיוב/זיכוי של עשרות שורות לפי תקופות ומימים. לא ניתן להבין דבר או חצי דבר ממה נובע החיוב. בקריאתי בפרסומים של חברת החשמל ואחרים אני מבין שהחיוב אמור להיות בסביבות 30 - 50 ש"ח לחודשיים. פניתי לחברת החשמל באמצעות האתר שלהם ,אך איש לא טרח לענות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מנשה שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ