אלי 11

עמודי חשמל מתח גבוה בתוך שטח פרטי

שלום יש לי תוכניות בנייה שכבר עם כמעט כל האישורים הנדרשים אבל בתוך השטח של המשק הפרטי שלי נמצאים 2 עמודי מתח גבוה שמפריעים לתכנון של הבנייה האם יש אפשרות לדרוש מחברת חשמל להזיז אותם ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אלי שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ

אלי 11

כל עוד לא חתמנו על שום מסמך שמאשר להתקין עמודים במשק שלנו האם יש להם טענות שיכולות להצדיק את התקנת העמודים בשטח שלנו

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

בהחלט כן. לכן הפנתי אותך לנציבות על מנת שתציג את מלוא המסמכים הרלוונטים בעניינך.

אלי 11

אהלן בהמשך לפנייה שלי לחברת חשמל ביקשתי לראןת את האישורים והם טוענים שזה מסמכים פנימיים ומשפטיים ולא רוצים לתת לי אותם עכשיו העניין הוא שהשכן אומר שהוא חושב שבזמנו הם החתימו אותו על הקמת העמוד והעמוד בכלל בשטח שלנו ולא של השכן ***עדכון*** לאחר שיחה עם חברת החשמל אמרו לי שאני צריך לפתוח בתלונה העניין שפתחתי בתלונה כבר ב14 לדצמבר ויד עעשיו לא קיבלתי תשובה