אמנון הופמן

בגדר הבניין היכן שנמצא הפילר (שקע בתוך הגדר), יש נפילת אריחים, העיריה קבעה שמסוכן ודרשה תיקון,

בגדר הבניין היכן שנמצא הפילר (שקע בתוך הגדר), יש נפילת אריחים, העיריה קבעה שמסוכן ודרשה תיקון, הפנתי לחברת חשמל שהתנערה מאחריות. לציין שכיום הפילר מתחת לגינה שלי ברישום ותשריט בטאבו. אני מעונין לתבוע את חברת חשמל בתביעות קטנות, שכן שקע בתוך מבנה (שנעשה בבניה המקורית), תמיד יחליש את המבנה לעומת רצף בניה כלומר אם לא היה שקע בקיר לא הייתה נפילת אריחים. והאם מעבר לתביעה הכספית (על התיקון), אני יכול לדרוש הזזת הפילר כ-70 ס"מ מחוץ לגדר כמו שקיים במקומות אחרים ברחוב, האם זה בסמכות בית המשפט.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אמנון שלום, ניתן לדרוש הזזת פילר מחברת החשמל במסגרת הליך משפטי (לא בתביעות קטנות). מציע לך תחילה לפנות לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ