ספיר י

אחריות רכיבי ארון חשמל

שלום רב, אשמח לדעת של מי האחריות, הבעלות והתחזוקה על רכיבי ארון חשמל קומתי בבניין מגורים המכיל מונים ותיבת חיבורים המזינה את לוחות החשמל הפרטיים. כאשר אדגיש שלוחות החשמל הפרטיים נמצאים בתוך הדירות בקומה. האם האחריות היא של חברת החשמל, הרי היא זו שיש לה גישה לארון והיא זו שמתקינה הכל. תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ספיר שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ