מעיין

חברת החשמל אינה משלמת עבור חשמל ממערכת סולארית

התקנתי מערכת סולארית אשר חוברה למונה דואלי על ידי חברת חשמל בחודש יולי , עד היום לא הועברה חשבונית ולא בוצע תשלום של החשמל המיוצר . שיחות רבות במשך החודשים שעברו למוקד השירות נענות באמירה שבימים הקרובים ישלח קורא לשעון ( אף על פי שהוא דיגטלי ומשדר את הנתונים און ליין לחברת חשמל) ןלאחר מכן תשלח חשבונית לזכותי - לא קרה עד כה בכלל. הנציגה רואה את היתרה החיובית אך הכסף פשוט לא מעובר לחשבון ואין תשובה ברורה מדוע.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מעיין שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ