רודי

רשמו אותי בחברת חשמל כנגד רצוני

שלום, לפני כארבע שנים גרתי בתלאביב בדירה שכורה למשך חודש וחצי,בלי ידיעתי בעל הבית רשם אותי בחברת החשמל ובמקביל לקח ממני תשלומים חודשיים,אחרי חודש וחצי החלפתי חוזה עם דיירים חדשים בהסכמתו ועזבתי,מאז התגוררתי בכמה דירות ויש לי את החוזים,עדיין ולמרות זאת חברת החשמל דורשת ממני לשלם חוב של 3(!!!) שנים שלמות,בטענה שיכולתי לגור בכמה דירות במקביל(בגיל 22),חברת חשמל מגנה על עצמה באיזה חוק בירוקרטי שאני לא מבין ואף אחד לא רוצה לעזור לי שם,חוץ מלשלם להם ולבלוע את הצפרדע,מה אפשר לעשות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

רודי שלום, האם הודעת לחברת החשמל שעזבת את הדירה ובמקומך נכנסו דיירים חדשים? שי פרץ, עו"ד

רודי

מאחר ולא ידעתי שרשמו אותי מלכתיחלה גם לא ידעתי להודיע שעזבתי

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

רודי שלום, עניינך דורש בדיקה מעמיקה יותר של הפרטים מול חברת החשמל ולא אוכל ליתן סקירה משפטית מקיפה מבלי להכיר את כל העובדות לעומקן. חג שמח!