ירדנה חכמו

חלוקת חשבון חשמל מדרגות

שלום רב, חלק מהדיירים בבניין משותף מעוניינים שחברת החשמל תפריד את חשבון החשמל של המדרגות באופן שווה לכל הדירות. אבל, חברת החשמל מתעקשת על חתימות של כל הדיירים, שחלקם אינם דוברי עברית, וחוששים. בנוסף, נדרש תקנון בית משותף, וחתמת של הועד, למרות שאין ועד בבניין. אנחנו במלכוד: מצד אחד לא רוצים חוב, ומצד שני לא רוצים לשלם על דיירים אחרים. חברת החשמל ממשיכה לגבות תשלום קבוע, מע''מ וריביות משנת 2017. מה ניתן לעשות? בכבוד רב, ירדנה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ירדנה שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ