גליתה

סיוע ועזרה בתביעה מול חברת החשמל

שלום, לצערי לפני כחודש נתפסה מעבדת סמים בבית ששכרתי לזוג. כמובן שנתתי עדות במשטרה ויש עצור בעבירה זו. חברת החשמל שלחה לי תביעה על סך כ 150,000 א״ש כתוצאה משימוש בלתי חוקי בנכס. (ככל הנראה עקפו חשמל) השאלה המשפטית שלי, היא מדוע אני אמורה להתמודד עם סכום כזה ומכתב תביעה שכזה אם יש עצור בתיק וכמובן שהיה לי איתו חוזה שכירות מסודרת ושייקים לביטחון. מה עליי לעשות? האם ניתן להעביר עליו את התביעה כשהוא בכלא? אני ממש מסוחררת מהסכום וזקוקה לסיוע

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

גליתה שלום, ראשית, בכל תביעה שמוגשת נגדך יש להגיש כתב הגנה ולטפל ברמה המיידית כדי להמנע מקבלת פס"ד ללא הגנה. שנית, במקרה שספרת קיימת עילה למחיקת התביעה. לקבלת פרטים נוספים, תעמדי בקשר עם משרדי. בברכה, עו"ד פרץ