חיים דיין

חברת חשמל חייבה בסכום אסטרונומי

נכנסתי לבית פרטי שבניתי לפני כשבועיים עד שניכנבתי לבית שלי צילמתי קריאות לחברת חשמל ושל מיתי באשראי והסכומים היו הגיוניים לבית בבניה ,קריאת מונה מקסימלית של 210 קילוואט נכון לחודש 3/22 נכנסנו כאמור ב22/6/22 לדירה וקיבלנו חשבון חשמל כ20,000שח עם קריאת מונה של כ36000 קילוואט פנינו לחברת חשמל אמרו שישלחו בודק מטעמם ובנתיים כדאי שנשלם… 1. איך מוכיחים שיש טעות ?אין מצב של גניבת חשמל זהו בית פרטי והכל בקרקע. 2מה אים חברת חשמל תתנער מהטעות שלי ? אין ביכולתי לשלם סכומים כאלו להערכתי טעות דל נקודה עשרונית כלומר החיוב ביב צריך להיות כ360 קילוואט אודה לתשובתך חיים .

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

חיים שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. ככל ותשובת חברת החשמל תהיה שלא מדובר בטעות, אמליץ לך לשכור שירותיו של חשמלאי לבדיקת המונה/מערכת החשמל בביתך. בברכה, עו"ד פרץ