משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות נגד חברת חשמלעמוד של חברת החשמל של כל השכונה

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

עמוד של חברת החשמל של כל השכונה

קצב
קצב ישראל

עמוד חשמל של כל השכונה שממוקם בתוך הקרקע הפרטית שלי , לאחר בדיקה אמרו לי שיש קרינה עד 7 מטר מהעמוד, והבעיה העיקרית שחברת החשמל חייבת להכנס למתחם שלי פעמים בשבוע קבוע להחלפת שניים והדלקת רחובות אחרים ……הבעיה שאין באפשרותי לנעול את השער כי הם לא מתאמים הגעה ,וזה עוזר לגנבים לקחת מה שהם רוצים , מדובר בנחלה בעומר שהוקמה בשנת 48 שמחירה יותר מ8 מיליון שקל ושולמו מעל 2 מיליון דמי הסכמה לרכישתה , רק שלא ידעתי שיש לי שותפים ( חברת החשמל ).

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ(נכתב ע"י: קצב ישראל)

ישראל שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ