משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

אין חיבור זמני לחשמל

מוח
מוחמד

שלום רב אני קני מגרש לבניה בשנת 2014 ושילמתי לרשות מקרקעי ישראל כל הסכום במזומן כולל תשתיות חלק מהתשלום היה 1500 ₪ לתשתיות חשמל . קיבלתי היתר בניה במאי 2021 וטופס 2 לחיבור זמני , עד היום אין תשתיות חשמל בכלל יש לי נזק כל חודש כ 12 אלף שח (השכרת גנירטור,סולר השכירות דירה) אני שוקל לתבוע את חברת חשמל,מנהל מקרקעי ישראל והרשות המקומית מה ההמלצה שלכם תודה מראש

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ(נכתב ע"י: מוחמד)

מוחמד שלום, במסגרת המענה בפורום, אנחנו לא מספקים המלצות משפטיות. כמו בכל הליך משפטי יש סיכון/סיכוי שצריך להבחן לאחר למידת מלוא החומרים/ראיות בתיק. ממליץ לך לפנות לעו"ד מומחה בתחום ולקבל חוו"ד בהתאם. בהצלחה.