ליאת פ

עיכוב בחיבור חשמל למבנה עם טופס 4.

מזה חודשיים לאחר קבלת טופס 4 חברת חשמל מסרבת לחבר אותי למערכת החשמל העילית, כאשר במקום קיים שרוול המחבר מעמוד החשמל לפילר שלי, אלא רוצה שאמתין לחיבור לרשת החשמל הקרקעית, שאין להם צפי לתחילת העבודות. אמרתי שאשא בעלויות נוספות של חיבור עילי אך חברת החשמל מבקשת שאביא אישור שלמועצה אין התנגדות. כך יד ביד חברת החשמל והמועצה מונעות ממני להתחבר למערכת החשמל ולהתגורר בביתי. כמה זמן יכולה חברת החשמל למשוך את המצב ללא חיבור הבית לחשמל? חשוב לציין שכל הבתים סביבי חוברו בעבר לרשת העילית רק אני נותרתי כבת ארובה גם של המועצה שרוצה בעזרתי ללחוץ על חברת חשמל לקידום התשתית הקרקעית וגם של חברת חשמל שלא רוצה לחבר אותי למערכת העילית ובכך לתת לי פתרון. מה עלי לעשות? ולמי עלי לפנות? כדי לקבל מענה ולזרז את התהליך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ליאת שלום, הייתי ממליץ לך לפנות בעניינך לפניות הציבור ברשות החשמל (גוף ממשלתי). לנוחותך, להלן קישור: https://www.gov.il/he/departments/general/tofespniya בהצלחה, עו"ד פרץ