ענת צוער

כבל שעובר בחצר פרטית וחברת חשמל אינהה נותנת אישור לבנות

הגשנו בקשה להיתר בניה . חברת ההחשמל מתנגדת לבניה הואיל ומעל הבניה המבוקשת עובר כבל חשמל. הכבל עובר בתוך השטח הפרטי. חברת החשמל הורתה לנו להזמין העתקה ולשלם בעבורה. לא ברור לי מדוע ולמה כבל שלהם עובר מעל חצר פרטית .מדובר בבניין רכבת בן 3 קומות ו3 כניסות וסה''כ 18 דיירים. הבנין מושן בחלק העורפי ב3 נקודות שונות כאשר שלושת ההכבלים עוברים בשטח הפרטי של הדיירים. מדובר בבניין ישן שנבנה בשנות ה-50. מה עושים? ההעתק הינו סיפור יקר למדי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ענת שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ